Klank en Kunst verzorgt privé- en groepslessen in de omgeving van den Dolder, de Bilt, Bilthoven en Zeist.

Instrumentale en vocale lessen

Bij Klank en Kunst kun je zangles volgen of een instrument leren bespelen, thuis in je eigen vertrouwde omgeving of op onze lokatie in Zeist. Les aan huis kan een stukje rust brengen in een druk gezinsleven. Omdat wij als docenten samenwerken en ook groepslessen en een leerlingen uitvoering organiseren combineren we de voordelen van les aan huis met die van een muziekschool.

Leerdoelen:

Muzikale ontwikkeling

Instrumentale ontwikkeling

Ontwikkeling van het gehoor

Motorische ontwikkeling

Houding

Liedjes leren


Leeftijd:

Viool vanaf 5 jaar


Plaats, dag en tijd:

In overleg met de docent, afhankelijk van de actuele mogelijkheden in het rooster.


Docent:

Kirsti Apajalahti


Aanmelden:

klankenkunst@gmail.com


Seizoen:

Het seizoen loopt van ongeveer van september tot de zomervakantie, de schoolvakantie van midden Nederland volgend. Van september tot en met juni zijn er 37 lessen. Hiervoor geldt het vaste maandtarief. In juli zijn er nog lessen tot de zomervakantie, hiervoor betaald u alleen het aantal lessen dat er zijn. Zijn er lessen die nog moeten worden ingehaald? Dan gebruiken we hiervoor lessen in juli.

U kunt het lesgeld verspreid over 10 maanden betalen, of ineens voldoen. Voor de maand juli betaald u alleen het aantal lessen dat van toepassing is.

Wanneer u tussentijds instroomt betaalt u het op dat moment resterende lesgeld.


Vioolhuur:

Voor kinderen hebben we een beperkt aantal violen te huur. Kinderen spelen op een kleiner instrument, passend bij hun lengte. De huur is 12,50 euro per maand.

Vioolles

In de vioollessen ontdek je dit prachtige instrument, veel aandacht is er voor houding, klank en het oefenen van je muzikaal gehoor. We oefenen spelenderwijs waardoor de lessen heel toegankelijk zijn voor kinderen. Voor vioolles aan kinderen hebben wij een aantal kinderviolen die onze vioolleerlingen kunnen huren.

Met volwassenen is er extra aandacht voor (stijl) interpretatie, en is er ook de mogelijkheid om je extra in de barok viool te verdiepen.


Tot 21 jaar

Tarieven 2023-2024:

Het tarief voor vioollessen is inclusief voorrijkosten. De lessen vinden bij voorkeur plaats bij u thuis. De lessen aan huis besparen veel reistijd en eventueel wachttijd, zoals bij een traditionele muziekschool. De ervaring leert ook dat de lessen in een vertrouwde omgeving aangenamer en rustiger verlopen.


Privéles seizoensinschrijving, inclusief voorrijkosten*

30 minuten les aan huis: 136,40 euro per maand (10 maanden)

45 minuten les aan huis: 179,65 euro per maand (10 maanden)

10 lessenkaart les aan huis, 30 minuten: 392,55 euro

*inclusief voorrijkosten in de regio de Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, den Dolder. Buiten de regio in overleg, de extra kosten zijn 3 euro per les per adres.


Losse lessen

Kennismakingsles: 15 euro

30 minuten les aan huis: 40,60 euro per les

45 minuten les aan huis: 54,15 per lesWil uw kind graag bij ons op les maar kunt u het niet betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt cultuurlessen of materialen voor kinderen wiens ouders geen financiële mogelijkheden hebben hiervoor.


Vanaf 21 jaar Privéles seizoensinschrijving

Tarieven seizoen 2023-2024:


Privéles seizoensinschrijving, inclusief voorrijkosten*

30 minuten les aan huis: 151,60 euro per maand (10 maanden)

45 minuten les aan huis: 204,25euro per maand (10 maanden)

10 lessenkaart les aan huis, 30 minuten: 427,55 euro

10 lessenkaart les aan huis, 45 minuten: 571,00 euro

*inclusief voorrijkosten in de regio de Bilt, Bilthoven, Bosch en Duin, den Dolder. Buiten de regio in overleg, de extra kosten zijn 3 euro per les per adres.


Losse lessen

Kennismakingsles: 15 euro

30 minuten les aan huis: 45,70 euro per les

45 minuten les aan huis: 60,40 euro per les